Χριστούγεννα εκδρομή Βουδαπέστη – Βιέννη 4 ημέρες 19-22/12 & 02-05/01 179 €/Ατομο

Δημοσιεύτηκε από τον/την thanassis στις

Το γραφείο μας διοργανώνει εκδρομή Βουδαπέστη Βιέννη . Μία διαδρομή οδικώς και επιστροφή αεροπορικώς 19-22 Δεκεμβρίου και 02-05 Ιανουαρίου μία διαδρομή αεροπορικός και επιστροφή οδικώς .

Η διαμονή είναι σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας και είναι η έβδομη μεγαλύτερη πόλη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σχηματίστηκε σε μια ενιαία πόλη που καταλαμβάνει και τις δύο όχθες του ποταμού Δούναβη, με τη συγχώνευση στις της Buda (Βούδα), Óbuda (Όμπουντα, παλαιά Βούδα) και Pest (Πέστη). Εδώ, η συνάντηση του παλιού με το καινούριο γοητεύει τους επισκέπτες σε κάθε γωνιά.

1η ημέρα:

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και άμεση αναχώρηση για τη Βουδαπέστη . Άφιξη στα σύνορα των Ευζώνων, στάση στα αφορολόγητα για τις πιθανές σας αγορές. Διέλευση των Σκοπιανών ,  Σέρβικων και Ουγγρικών συνόρων και μέσω Νις , Βελιγραδίου και Νόβισαντ φθάνουμε το βράδυ στη Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο

2η ημέρα: Βουδαπέστη– Ξενάγηση πόλης – Βιέννη

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από τον Δούναβη, στη Bούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Hρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Nίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B Παγκόσμιού πόλεμου. Το βράδυ σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Δούναβη για να θαυμάσετε εν πλω τα φωταγωγημένα κτίρια της πόλης με την μακροχρόνια ιστορία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά.Στην συνέχεια αναχώρηση για την Βιέννη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

3η ημέρα: Βιέννη – Ξενάγηση πόλης – Σενμπρούν

Πρωινό και στην συνέχεια ακολουθεί η ξενάγηση μας στη πόλη. Θα δούμε το ανάκτορο και τους κήπους του Σενμπρούν, που θεωρείται ισάξιο των Βερσαλλιών και ήταν η πρώην θερινή κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας. Θα επισκεφτούμε τα σημαντικότερα δωμάτια και την μεγάλη αίθουσα χορού και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο για την περιπατητική μας ξενάγηση. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για τα τελευταία ψώνια μας από την όμορφη Βιέννη.

4η ημέρα: Βιέννη – Πτήση επιστροφής.

Πρωινό και στην συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης από όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής μας.

Σημείωση: Η εκδρομή 02-05/01 πραγματοποιείται αντιστρόφως.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Τη μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας
  • Τις 3 διαν/σεις σε ξενοδοχείο της επιλογή σας
  • Επίσημο ξεναγό
  • Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Περιήγηση ξενάγηση σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων
  • Φόρος διαμονής 10 € /άτομο
  • Κρουαζιέρα Δούναβη 15€, φόροι διαμονής ξενοδοχείων (10€).Σύνολο υπόλοιπων φόρων 85€ κατά άτομο

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

4 ημέρες /3 νύχτες οδικός – αεροπορικώς διμαονή 4* με πρωινό

19-22 Δεκεμβρίου

02-06 Ιανουαρίου

Τιμή κατ άτομο 179 € με πρωινό

Κρουαζιέρα Δούναβη 15€, φόροι διαμονής ξενοδοχείων (10€).Σύνολο υπόλοιπων φόρων 85€ κατά άτομο

Αναχώρηση από Σέρρες +12  €/άτομο

Για την είσοδο και έξοδο από την Ελλάδα απαιτείται Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό Rapid Ag ή PCR Test.

KANTE ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΔΩ