Ημερήσια εκδρομή στο Mήλο των ξωτικών Τρίκαλα Κυριακή 04 Δεκεμβρίου & κάθε Κυριακή

Δημοσιεύτηκε από τον/την thanassis στις

Ο Θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων Για 10η χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων , μετά από ένα χρόνο ξεκούρασης, επανέρχονται και διοργανώνουν το μεγαλύτερο δωρεάν Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Από την πρώτη στιγμή και για 9 συνεχόμενα  χρόνια, χάρισε εκατομμύρια χαμόγελα, με δωρεάν είσοδο, δωρεάν δράσεις και αμέτρητες εκπλήξεις.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών.. μια νέα ιστορία που θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό.

Ιππότες μιας άλλης εποχής εμφανίσθηκαν και φύλαξαν τον αγαπημένο μας Μύλο από τους ¨εισβολείς¨. Φιλοξενήθηκαν στο  παραμυθένιο Κάστρο που δημιούργησε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά και θα μας συντροφεύσουν τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη των Τρικάλων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:

Αναχώρηση το πρωί. Mε ενδιάμεση στάση για καφέ-ξεκούραση στη διαδρομή φτάνουμε στην όμορφη πόλη των Τρικάλων. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό για να γνωρίσετε την όμορφη πόλη με το Ληθαίο ποταμό και να επισκεφθείτε το Μουσείο του Τσιτσάνη . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μύλο των Ξωτικών το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος. Χρόνος Ελεύθερος .

Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με κλιματιζόμενα λεωφορεία του Γραφείου μας
  • WiFi στο λεωφορείο
  • Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια

Τιμή κατ άτομο 25 € από Σέρρες & Θεσσαλονίκη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Κυριακή 04 Δεκεμβρίου & Κάθε Κυριακή

Θεσσαλονίκη 08:45 – Πλατεία Αριστοτέλους

Σέρρες 07:30 – Εργατικό Κέντρο

KANTE ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΔΩ